text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0177 seconds
4.44 de 9 vot/s


Restaurant IDA Can Machino

Informació

El Restaurant Ida Can Machino està situat al bell mig del delta de l'Ebre, al carrer Major dels Muntells.

Amb una cuina mediterrània i típica del Delta, el Restaurant Ida Can Machino és cèlebre arreu del territori per la gran qualitat dels seus arrossos, peix i marisc.
C/ Major, 127-129
977 479 015
43879
Els Muntells
idamachinort@hotmail.com
www.restaurantidacanmachino.com

Serveis

En un entorn familiar, al Restaurant Ida Can Machino hi trobareu una gran varietat de plats tradicionals amb ingredients de mercat. I és que aquesta família de pescadors ha deixat les seues receptes en mans d'Ida, la patrona i cuinera del restaurant, que ens delecta amb una carta variada i gustosa.

Per començar a fer gana us recomanem les mamelletes de sèpia i el xapadillo del Restaurant Ida Can Machino. Podeu seguir amb un dels seus arrossos –a la marinera, negre, amb sèpia, a banda– amb peix fresc. Deixeu-vos seduir per les olors, colors i gustos d'aquest restaurant i la seua família.

Restaurant Ida Can Machino disposa també de:
• Wi-Fi
• Terrassa a l'aire lliure

Rutes

Us proposem diferents rutes per fantàstics raconets del Delta de l'Ebre, com la Bassa de l'Encanyissada, les muscleres del Fangar o la platja del trabucador. En bicicleta, en kayak o "perxant" a la manera tradicional, gaudireu d'un entorn natural únic,
Reserva de la Biosfera.

Adreça i contacte

C/ Major, 127 Els Muntells
Telèfon: 977 479 015

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook